InFusion на Теодосий Спасов и Иван Шопов е на пазара

...
InFusion на Теодосий Спасов и Иван Шопов е на пазара
Коментари Харесай

InFusion на Теодосий Спасов и Иван Шопов е на пазара

InFusion на Теодосий Спасов и Иван Шопов е на пазара
Албумът InFusion (Вливане) на Теодосий Спасов и Иван Шопов към този момент е на пазара и всеки познавач на минималистичния джаз в електронна атмосфера, преплетен с фолклорни детайли, може да го „ завърти ” у дома.

В събота вечер по време на промоцията на албума меломаните схванаха от първа ръка, че изданието на лейбъла Etheraudio Records, може да бъде поръчан и онлайн от: [b]www.shop.ivanshopov.com/[/b] [b]https://shop.ivanshopov.com/product/infusion[/b] и [b]https://etheraudiorecords.bandcamp.com/album/infusion[/b], както и слушан на [b]https://fanlink.to/infusion[/b]. Съвсем скоро ще станат ясни и други местоположения на разпространяване, които ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на Иван Шопов.

Една от най-хубавите вести за колекционерите е, че при започване на новата година InFusion ще излезе и на 180-грамов бял винил. Оригиналната образна еднаквост и на двата продукта са дело на движимостите майстори от Fontfabric.

Теодосий Спасов и Иван Шопов показаха най-новия си общ албум в залата на Пространство 108, която безусловно преливаше от аудитория. Неповторимият тандем на иконичния за българския джаз виртуоз на кавала Теодосий Спасов и майсторът на електронния тон Иван Шопов води екзалтираната аудитория на вълнуващо инструментално странствуване към далечни светове и континенти, през разнородни музикални обичаи, мъчно поддаващи се на жанрови избрания, само че стъпили върху фундамента на етно джаза и българските фолклорни претекстове.

С осъществяването онлайн на всички 10 трака от албума InFusion двамата музиканти подариха на нетърпеливите да ги чуят едно галактическо прекарване – вливане сред тон и страст, визия и атмосфера, комбинация и импровизация, един самобитен празник на сетивата, който стана факт и с помощта на гостуващите актьори - надареният пианист Димитър Бодуров и дамите от вокална група Авигея, чиито гласовете накараха публиката безусловно да настръхне.

За незабравимото сетивно прекарване способства и особено създадена за албума InFusion образна среда, дело на актьора Лора Шопова. Въздействащите видео-импресии, генерирани въз основата на звука, сътвориха една атрактивна мултисетивна атмосфера и трансфораха столичното Пространство 108 в същинска приказка, на която присъстващите просто не можеха да се наситят – изказване подкрепено от обстоятелството, че музикантите бяха извикани на бис от нестихващи овации.

[i]За положителното прекарване в студената ноемврийска вечер, феновете се любуваха на самобитни коктейли от Винпром Троян, чиято съществена съставна част бе Троянска сливова ракия, а имената на напитките бяха въодушевени от композициите в албума inFusion. Събитието бе подкрепено от Загорка, тъй като със Загорка може да намерите положителното тук и в този момент.[/i] /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР