Инфраструктурата от зарядни станции продължава да расте, но самото зареждане

...
Инфраструктурата от зарядни станции продължава да расте, но самото зареждане
Коментари Харесай

Собствениците на бензинови коли продължават войната с Tesla

Инфраструктурата от зарядни станции продължава да пораства, само че самото зареждане на електрически автомобил лишава релативно доста време, а и не всеки път има свободни места. Понякога това се дължи и на притежатели на коли с мотори с вътрешно горене, които още преди години оповестиха война на колите на Tesla, оповестява Autonеws.
В Съединени американски щати от известно време все по-голяма известност набира терминът " ICE-ing ", който се употребява от притежателите на бензинови коли, паркиращи тук-там за зареждане. Понякога това не е съзнателно, само че постоянно е и предумишлено, а казусът е, че водачът на електрическия автомобил няма по какъв начин да противодейства на случилото се.


 Мъск с милиардна загуба единствено за ден - поради Tesla Мъск с милиардна загуба единствено за ден - поради Tesla
Общата стойност на активите на американския бизнесмен Илон Мъск е по-ниска с 6,2 милиарда доларазаради резултатите от търговията с ак...
В някои елементи на света полицията се намесва, в случай че притежател на бензинова кола я остави дълго време паркирана на Tesla Supercharger (или до друго устройство за зареждане на електромобили). Собственикът на Tesla се оплака, че е разкрил Honda Odyssey на място за зареждане, като от решетката на бензиновия всъдеход се е подавал кабел, който имитира зареждане.
На самата станция е подложен знак, който демонстрира, че автомобилът може да бъде изтеглен, в случай че блокира зареждането. Липсва обаче номер, на който да бъде обявено за нарушаването и надлежно управляващите да вземат ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР