Инфраструктурата на квартал "Кършияка" ще е сред основните приоритети на

...
Инфраструктурата на квартал "Кършияка" ще е сред основните приоритети на
Коментари Харесай

Кършияка - приоритет номер 1 в Северен

Инфраструктурата на квартал "Кършияка " ще е измежду главните цели на регион "Северен " тази година. Добрата вест за читателите на Plovdiv24.bg заяви кметът Ральо Ралев. Проектите ще засягат основно зоната към "Гранд хотел Пловдив " (бившия "Новотел "), и то в онази й част, която не попада в обсега на Водния цикъл. 
"Най-вероятно ще се съсредоточим към дребните и вътрешнокварталните улици. Там, където има павета, ще ги подменим с асфалт ", описа Ралев. Залага се на тези улици, които са в най-лошо положение, само че и ремонтът на които няма да излезе галактическа сума. 
"По мое мнение, в случай че някоя улица коства 500-600 000 или 1 000 000 лв., то няма смисъл да приказваме, тъй като никой регион действително няма такива средства ", разяснява кметът. 
От голяма помощ за региона и инфраструктурата му ще се окаже и дълго чаканият Воден цикъл, очакванията са да започва до края на годината. По него би трябвало да се отработят от бордюр до бордюр 58 улици (основно вътрешноквартални).
Около 50 от тях също са в "Кършияка ", останалите в "Захарна фабрика ", измежду тях южното платно на бул. "Дунав ", както и част от Брезовско шосе до жп прелеза.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР