Информира преди дни Квиц е сочен за страшилището на Северозапада,

...
Информира преди дни Квиц е сочен за страшилището на Северозапада,
Коментари Харесай

Жертви Изреваха: Вижте Какви Нечовешки Зверства Са Извършвали Бандата На Квиц Във Фургона На Ужасите!

Информира преди дни Квиц е апетитен за страшилището на Северозапада, откакто е отвличал жертвите си и ги е заставял да се изн*силват с бутилки и колбаси във фургон на ужасите. Пред проверяващите показания е дал Васил Манолов, който през март 2014 година бил похитен от фермата на Георги Ангелов в Козлоду, в която работел като надзирател.

Осъжданият неведнъж Квиц дружно с приятеля си Димитър Димитров-Мишката принудили пазача в животновъдната плантация принудително да тръгне с тях. Васил Манолов бил затворен в къща във врачанското с. Липница цяло денонощие. Насилниците го пребили от пердах, с цел да признае, че работодателят му Ангелов поръчал убийството на двамата. Квиц и Мишката даже закарали бития надзирател до полицията в Козлодуй през нощта с цел да каже пред ченгетата, че Ангелов е станал гарант на двойно ликвидиране.

Според думите на отвлечения, дежурният в районното ръководство обаче видял с кого си има работа и изгонил насилниците без да се поинтересува за ориста му. Пазачът въпреки всичко бил освободен след намесата на полицията, известена за случая от козлодуйския фермер. Според проверяващите случая криминалисти сред предприемача Георги Ангелов и Цветомир Ценов имало остаряла омраза, в която и двамата са употребявали непозволени средства. Умишлен пожар унищожил във фермата на Ангелов бали със сено за над 55 хиляди лева, а притежателя упрекна за гарант на палежа Квиц и заведе дело против него.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР