Информацията за това, че BMW ще представи новото Х5 в

...
Информацията за това, че BMW ще представи новото Х5 в
Коментари Харесай

Новото BMW X5: първи снимки и информация

Информацията за това, че BMW ще показа новото Х5 в края на тази година, пристигнаха персонално от шефа на BMW AG Харалд Крюгер. Веднага по-късно баварците разгласиха първите фотоси на модела и споделиха дребна част от ТТ данните му. За страдание, на формалните фотоси, които ви демонстрираме, външността на автомобила е скрита под камуфлаж, тъй че за генерални заключения е рано.



Вижда се обаче, че новото Х5 ще разполага с по-големи "бъбреци ", с ъгловати дневни диодни светлини, а като цяло предницата ще прилича тази на идния флагман Х7. Профилът е различим за сметка на непокътнатите пропорции на остъклената част, които при Х5 се променят еволюционно и минимално с всяко последващо потомство.

По-конкретни механически детайлности от компанията не изнасят, само че въпреки всичко споделиха с медиите, че новото Х5 ще разполага с адаптивното окачване M Professional и ще се трансформира в първия модел на марката, разполагащ с интегрално кормилно ръководство.



Ясно е още, че новото Х5 е издигнат на модулната платформа CLAR, която на процедура се употребява от баварците за всичките им нови модели. Поради естеството въз основата може да се допусна, че Х5 ще добави малко в габаритите си, ще усили и междуосието си, само че за сметка на това ще стане фрапантно по-леко от предшественика си.

В момента от марката са подготвени с предсерийните прототипи на Х5, които минават проби в разнообразни климатични условия. От BMW тестват новото Х5 в Южна Африка, в пустините в Съединени американски щати, както и на зимните полигони в северните елементи на Швеция. Управляемостта се изпитва на полигона на марката във Франция, както и на скоростните трасете в Алабама и на Нюрбургринг.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР