Информацията за инцидента на борда на самолета е потвърдена от

...
Информацията за инцидента на борда на самолета е потвърдена от
Коментари Харесай

Пътник с ножче за бръснене под езика вся паника в самолет със зам.-шефа на НАТО на борда

Информацията за случая на борда на самолета е доказана от заместител генералния секретар на НАТО Мирча Джоана, който е румънец.

След политане на аероплан на Таром от Брюксел нощес с дестинация Отопени (Букурещ) румънски пасажер от икономична класа почнал да се кара с кабинния личен състав, отправяйки обиди и закани по адрес на стюардите. Екипажът и капитанът на полета са действали в цялостно сходство с националните и вътрешните правила на компанията, само че буйният пасажер не престанал да основава проблеми, споделя телевизия Диджи 24.

При тези условия било отправено искане за подпомагане от полицията и защитата на Таром след кацане на Отопени, написа Българска телеграфна агенция. След като видял, че на борда на самолета се качват служители на реда и охранители, пасажерът се настанил на място в бизнес класа и се самонаранил с ножче за бръснене, прикрито под езика му по време на инспекцията в Брюксел. В салона за пасажери бизнес класа се е разпръснало огромно количество кръв вследствие на самонараняването.

Пътникът не е бил от категория хора, представляващи заплаха или наказани, по тази причина не е бил придружаван до качването си на самолета. Тече инспекция, с цел да бъде открито по какъв начин е минал инспекцията на летището с ножче за бръснене в себе си.

Според източници от румънския народен транспортьор Таром, представени от Диджи 24, пасажерът е прибегнал до самонараняване, с цел да бъде отведен в болница, откъдето да опита да избяга.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР