Информацията за финалното представяне на Android 14 не е официална

...
Информацията за финалното представяне на Android 14 не е официална
Коментари Харесай

Пускането на Android 14 ще е на 4 октомври – потвърдено от оператор

Информацията за финалното показване на Android 14 не е публична — датата на софтуерната актуализация е взета от описите на канадския оператор Telus. Гугъл евентуално няма да анонсира операционната система, до момента в който не бъдат пуснати смарт телефоните Pixel 8.

Телефонният оператор разгласява лист със софтуерните актуализации за смарт телефоните в своята гама. Всички телефони Pixel след Pixel 4a имат етикет „ Android U “ и дата 4 октомври.

Android U е редуциране от Android Upside Down Cake, което е вътрешното кодово име на Android 14. Но упоменатата информация към този момент е отстранена от описите на Telus. Гугъл евентуално е обновил известията си онлайн и е изискал от Telus да отстрани данните. Няма точна информация за това, само че се оказа най-вероятният сюжет за момента.

По един или различен метод, малко информация за Android 14 би трябвало да се появи на 4 октомври, по време на стартирането на Pixel 8. Смартфоните на Гугъл би трябвало да получат новата операционна система или най-малко да стане ясна датата, на която ще я получат.

Припомняме, че в новата Android 14 потребителите ще могат да употребяват вградената в смарт телефона камера, в качеството на уеб-камера.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР