Информацията е, че няма вълна, която да се движи от

...
Информацията е, че няма вълна, която да се движи от
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма вълна от Сирия към Турция или от Турция към България

Информацията е, че няма вълна, която да се движи от Сирия към Турция или от Турция към България. Това сподели вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов по време на ексклузивен брифинг от Министерски съвет след заседание при премиера Бойко Борисов. Каракачанов уточни, че няма потребност от спомагателни ограничения, тъй като няма опасност. „ Въпреки всичко Гранична полиция, също по този начин и военните, които вземат участие в отбраната на границата, извършват отговорностите си, тъй че непосредствена опасност няма “, сподели той.

Според него ракетната офанзива на Съединени американски щати, Англия и Франция е единична офанзива, която има за цел да предизвести ръководещите в Сирия да не употребяват химически оръжия.

„ Както виждате самата реакция на останалите страни, които поддържат държавното управление в Дамаск, е също много обрана и умерена. Така, че доста е прецизен анализът на Министерство на външните работи и позицията, която са изработили. Както виждате, повече се натъртва главно на търсене на спокойно решение, на политическо решение и деескалация на спора ”, уточни той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР