Информацията, че заместник-регионалният министър Захари Христов е искал подкуп миналата

...
Информацията, че заместник-регионалният министър Захари Христов е искал подкуп миналата
Коментари Харесай

Министър Шишков: Говорят срещу заместника ми за подкуп, но на принципа „Една жена каза“

Информацията, че заместник-регионалният министър Захари Христов е желал рушвет предходната година, когато отново беше зам.-министър в предходното служебно държавно управление, се приказват на правилото „ Една жена сподели “. Това съобщи в предаването на Би Ти Ви „ Защо, господин министър “ служебният районен министър Иван Шишков.

Информацията, която се популяризира от месеци, гласи, че строителен бизнесмен е желал от Христов подпомагане, което той му отказал с намека, че въпросът може да се позволи против пари. Шишков обаче сподели, че индивидът, който популяризира това, е някогашният към този момент началник на дирекция „ Държавна благосъстоятелност “ в Министерство на регионалното развитие Тодор Стоянов, само че той персонално не му вярвал.

„ Това са приказки на правилото „ Една жена сподели “. Този човек (Стоянов – б.а.) е с лишен достъп до класифицирана информация, а без нея той не може да заема този пост. Затова аз го отстраних преди към 2 месеца, когато бях назначен “, сподели Шишков. „ Така че това, което той споделя, не е тематика за диалог “, добави той.

И продължи, че в случай че е имало подобен проблем, той е можел да се позволи преди повече от два месеца. Освен това, в случай че някой би трябвало да прави инспекция на тези изказвания, това не бил районният министър. За самия Захари Христов Иван Шишков сподели, че си го е избрал за заместител, тъй като е работил с него в предходния длъжностен кабинет и счита, че той може да свърши работата, по тази причина предложил да го назначат още веднъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР