Информацията, че МВР ще бъде на ГЕРБ не е вярна.

...
Информацията, че МВР ще бъде на ГЕРБ не е вярна.
Коментари Харесай

Николай Денков: Не е вярно, че МВР ще бъде на ГЕРБ

Информацията, че Министерство на вътрешните работи ще бъде на ГЕРБ не е вярна. Лъжа е и, че са обсъждани съкращения на шефове на учебни заведения и учители. Преговорите за кабинет не престават, има прогрес. Обсъждаме разнообразни имена, гледаме кои са най-подходящите и избираме най-хубавите. Това сподели акад. Николай Денков от коридорите на Народното събрание.

По думите му се търси неполитическо лице отпред на Министерство на вътрешните работи. " По-добър специалист от Асен Василев, който да направи два бюджета за няколко месеца, няма. Апокалиптичните прогнози няма да се осъществен, бюджетът ще бъде естествен. Предстои подготовка на бюджета за тази и на идната година. Аз и Мария Габриел ще бъдем гаранти, че няма да има нарушение на законите, а отношението към администрацията ще бъде каквото се изисква по закон ", безапелационен е той. 

Според него се разискват кандидатури за министри и от ГЕРБ. " Подкрепа от Движение за права и свободи търсим единствено за конституционната промяна ", изясни Денков.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР