Информацията, че Германия ще приема мигранти от границата между Полша

...
Информацията, че Германия ще приема мигранти от границата между Полша
Коментари Харесай

Зеехофер: Фалшива новина е, че Германия ще приема мигранти, няма да приема

Информацията, че Германия ще приема мигранти от границата сред Полша и Беларус, е погрешна , съобщи немският вътрешен министър Хорст Зеехофер в четвъртък по време на визитата си в Полша, оповестява " Ройтерс ".

Зеехофер разяснява изказване , направено от държавната работа на белоруския президент Александър Лукашенко по-рано денем, че хилядите бежанци, блокирани на границата, скоро могат да преминат към Германия след основаването на филантропичен кулоар.

" Лукашенко и немският канцлер Ангела Меркел се договориха, че Европейски Съюз ще сътвори филантропичен кулоар за 2000 бежанци ", твърди представителят на Лукашенко Наталия Айсмонт. Зеехофер сподели, че Германия ще помогне на бежанците, само че не е в положение да одобри нито един от тях .

Говорейки на взаимна конференция със Зеехофер, полският вътрешен министъ р Мариуш Камински сподели, че въпросът за границата е " огромен " проблем, който ще би трябвало да бъде решен " малко по малко " в съдействие с други страни.

Информацията, че федералното държавно управление е готово да докара хора в Германия, е " подправена ", с това би трябвало да се упражнява " напън " и да се сътвори " въодушевление ". " Ще виждаме това по-често в близко бъдеще. "

" Какво няма да създадем - да приемем бежанци и да се поддадем на натиска ". Крайната цел на цялата филантропична помощ е да върне хората в техните страни на генезис , разяснява Зеехофер.

Вътрешният министър изрази " взаимност " и " признателност " към прилежаща Полша : " Това, което Полша прави в тази рецесия, е вярно и законно ". Затваряйки границата , поляците " освен преследват личните си ползи, те работят и в услуга на целия Европейски съюз ".
 Беларус разчисти мигрантските лагери на границата с Европейски Съюз, рецесията със Запада се успокоява
Беларус разчисти мигрантските лагери на границата с Европейски Съюз, рецесията със Запада се успокоява

Били са закарани в склад надалеч от границата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР