Информация за обстановката към 9.30 часа, 27 ноември:През нощта в

...
Информация за обстановката към 9.30 часа, 27 ноември:През нощта в
Коментари Харесай

Каква е пътната обстановка в София

Информация за ситуацията към 9.30 часа, 27 ноември:

През нощта в София продължи работата по почистването на града. С понижението на температурите стартира осъществяването на обработки с разпространяване на смеси против замръзване и разчистване на улици и булеварди, по които се движи градският превоз, съществени улици в регионите, както и вътрешно-квартални улици и общински пътища в регионите Витоша, Овча купел, Красна поляна, Кремиковци, Сердика, Люлин, Връбница, Панчарево, Нови Искър, Банкя.
Извършва се и разчистване на тротоарите, както и методите към подлезите.
Извършени са обходи на пътната инфраструктура от екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “. Почистването на прекършени клони и паднали дървета от спешните екипи на Столичната община продължава. Екипите са отреагирали на 12 сигнала, свързани с пречистване на пътни платна. През деня ще бъдат почистени паднали клони в парковете и градините.

Към момента градският превоз извършва постоянните си направления, като се изключи краткотрайно скъсените на трамвайни линии 10 и 23. Трамвай №10 ще се движи от ж.к. “Западен парк “ до площад Журналист до разчистването на трасето в лесопарковата част и възобновяване на контактната мрежа от паднали клони. Осигуряват се заместващи рейсове от през днешния ден, повече информация можете да витите на приложената карта. Движението на трамвайна линия 23 е от ж.к. Гео Милев до хранилище Искър.

Отворени за придвижване са пътищата на планината Витоша: кв. “Драгалевци “ – хижа „ Алеко “ и кв. “Бояна “ – околност Златните мостове. Извършено е опесъчаване и разчистване. Автобусните линии 63 и 66 извършват постоянните си направления. Възстановена е работата на над 20 светофарни уредби, на които са отстранени механически проблеми в резултат на мощния вятър и преваляванията.

Напомняме на водачите да бъдат деликатни и да карат със съобразена скорост и коли оборудвани за придвижване при зимни условия.

В центъра за настаняване на бездомни лица е обезпечен заслон на 4 индивида. Гражданите могат да подават сигнали за бедстващи хора на тел 112, с цел да бъдат настанени в центъра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР