Информация, свързана с хакването на държавни институции, изнесе сайта “Афера.

...
Информация, свързана с хакването на държавни институции, изнесе сайта “Афера.
Коментари Харесай

Информация за хакерски удар върху държавни институции, подозират Божков

Информация, обвързвана с хакването на държавни институции, изнесе уеб страницата “Афера ”. Припомняме, че измежду хакнатите ведомства беше и Министерството на вътрешните работи. От уеб страницата разясняват, че ведомството се пробват да изтрият своите данни, само че хакерът бил немилостив и написа: „ Сигурно са много нервни, няма проблем, продължаваме! ”

Това са новите линкове със известието за хакнатите данни от Министерство на вътрешните работи, парламент, Агенция по хазарта, Министерство на финансите: 

https://privatebin.net/?db332b173444a819#8op4NG4iCkcD99mTyjDKguTMxpnNKbt2awwYKxYdaZH1

https://0bin.net/paste/HBAodCNVwK6zp6r8#dfOaJJeJhoctrx8ccKpChTkHvllzBUR-DPVBvaDc7bo

https://www.pastefs.com/pid/217594

https://pastebin.com/qwugYRPu

АФЕРА прецизира, че в днешната си оставка на шефът на НСО е показал в претекстовете си и… „ днешния теч на информация в Министерство на вътрешните работи “.Мотивацията за дейностите си Хакера е описал по този начин:

„ Това е в отговор на нашето корумпирано държавно управление. Бих желал да благодаря на протестантите пред президентството през вчерашния ден, че направиха вярното нещо, продължавайте! Ще пущам по-сочни неща, стига да съм подтикван да го върша. “

Хакера насочва и особено известие съм Иван…./б.р. допуска се, че този Иван носи каскет/: „ Иване, помниш ли 2012 по какъв начин събираше рекет, ставаше дума за едно
казино, едни проценти. Ех, спомняш ли си! “


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР