Информация на вестник, че британският премиер Борис Джонсън е заявил,

...
Информация на вестник, че британският премиер Борис Джонсън е заявил,
Коментари Харесай

Великобритания опровергава информациите, че Борис Джонсън е казал оставете телата да се трупат

Информация на вестник, че английският министър председател Борис Джонсън е декларирал, че по-скоро избира телата да се натрупат, в сравнение с да подреди трети локдаун поради COVID-19, не е вярна . Това увери английският министър на защитата Бен Уолъс, представен от " Ройтерс ".

Джонсън се сблъсква с поток от обвинявания в английските вестници за всичко - от обърканото в началото ръководство на COVID-19 рецесията до въпроси кой е финансирал ремонтите на жилището му на " Даунинг Стрийт " 10.

Вестник " Дейли Мейл " написа, че Джонсън е споделила на съвещание през октомври на " Даунинг Стрийт ": " Никакви шибани заключвания повече - оставете телата да се натрупат . "

" Не е правилно - това беше изрично отречено на практика от всички ", увери Уолъс пред Sky на въпрос за обявената имитация, като добави, че Джонсън е бил концентриран върху отговора на COVID-19 епидемията.

" Сега навлизаме в комедийната глава на тези клюкарски истории - знаете, неназовани източници от неназовани съветници, които приказват за неназовани събития. Знаете ли - вижте - нищо от това не е съществено ", настоя Уолъс.

След като " Даунинг Стрийт " уточни някогашния основен консултант на Джонсън Доминик Къмингс като източник на приключвания на информация за министър-председателя, Къмингс отвърна в петък, отричайки, че е бил източникът, и обявявайки Джонсън за незапознат и че му липсва честност .

Камингс, проектант на акцията за Брекзит за излизане на Англия от Европейския съюз, напусна екипа на Джонсън ненадейно в края на предходната година, като преди този момент беше най-влиятелният му консултант за Брекзит и предизборната акция през 2019 година

Къмингс акцентира, че проектите на Джонсън донори скрито да платят за обновяването на жилището му на " Даунинг Стрийт " са " неетични, глупави, евентуално противозаконни и съвсем несъмнено нарушават разпоредбите за надлежното откриване на политическите дарения ".

Запитана за проектите за ремонт през март, говорителката на Джонсън съобщи, че всички дарения, дарове и облаги са били декларирани съответно и не са били употребявани партийни средства за възнаграждение на ремонтните действия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР