Информация, която все още не е разкрита напълно,независимо от опитите,

...
Информация, която все още не е разкрита напълно,независимо от опитите,
Коментари Харесай

Загадката на Непорочното Зачатие

Информация, която към момента не е разкрита изцяло,независимо от опитите, които вършат, с цел да я разгадаят, най-светлите мозъци както в предишното, по този начин и през днешния ден


Една от тези загадки е изказванието за непорочното зачатие на Божия наследник Иисус Христос. Самият факт на непорочно зачатие провокира стихия от възмущения и подозрения у скептично настроените. Но измежду тези митинги постоянно решително звучат гласовете на тези, които одобряват сходна опция и освен това привеждат много рационални доводи.

Природата към нас е разнообразна с формите си на живот и техните свойства. И нерядко в естествена среда живите същества са способни на партеногенеза – точно въпросното непорочно зачатие.

Биологията дава следното изложение на този развой. Партеногенезата е прийом за размножаване, при което жизнеспособни човеци се развиват от неоплодени яйцеклетки. формите на партеногенеза се разграничават по половия симптом на създаваните човеци. При раждането единствено на мъжки партеногенезата се назовава аренотокия, а при появяването единствено на женски – телитокия. Рядко, само че въпреки всичко се среща появяването на мъжки и женски човеци. Този феномен се назовава амфитокия или дейтерокия.

Споменавания за непорочно зачатие се съдържат в легенди и митове на доста нации. Те разказват настъпване на бременност при дами даже от неодушевени предмети: дъжд, камък, дърво и така нататък По-късно се появяват митове за раждането на двойка близнаци, единият от които има земен, а другият – възвишен татко.

При античните гърци образец в това отношение са Херкулес и Ификъл, Кастор и Полидевк, Амфион и Зет. Често на хора, чийто съсловен статус е извънредно висок, се приписва раждането им при невероятни условия и благодарение на свръхестествени сили. Така да вземем за пример фараоните в Древен Египет са синове на богове, а съгласно старинна монголска легенда Чингисхан е заченат от „ възвишен поглед “.

В актуалната просвета са известни 16 случая, при които по този начин и не е открита достоверната причина за зачатието. Такива „ непорочни зачатия “ има в някои страни на Европа и Африка. При това в здравната процедура е известно, че в положение на стрес, при рискови обстановки или висока температура на околната среда женската яйцеклетка стартира разделяне и без да е оплодена. Обикновено процесът на партеногенеза се отключва след посещаване в термални бани, само че в множеството случаи такива яйцеклетки скоро умират.

Интересни са и зафиксирани случаи на вътреутробна промяна на пола, при която зародиш от мъжки пол се трансформира в женски, само че не и назад. Според експертите повода за този феномен е бактерия, обитаваща в организма на инсекти, която дълго време може да остава неактивна и се засилва още веднъж при въздействието на задоволително високи температури. Може би точно тази бактерия е отговорна извънредно рядко да се раждат хора, които се усещат субект от другия пол при безусловно обикновено психическо развиване.

Отдавна е прочут способ, допускащ да се провокира изкуствена партеногенеза. За задачата на несъмнено място се пробива обвивката на яйцеклетката, вследствие на което настава разделянето й и понататъшно развиване на обособените елементи. От такова „ непорочно “ зачатие се раждат момиченца, които са цялостно копие на своята майка.

Но освен материални фактори дефинират неповторимата дарба на организма независимо да пресъздава себеподобни. В региона на проучването на ДНК в последно време се следи извънредно развиване. Изследванията на тези молекули благодарение на квантовата генетика разрешават да се потвърди съществуването на невидими форми на ДНК, наподобяващи сгъстена сила.

Специалистите предполагащ че яйцеклетката съдържа електромагнитна конструкция, която точно дефинира бъдещия градеж на ембриона. Това, което преди хилядолетия са знаели отдадените, науката стартира да признава едвам в този момент. А точно, че клетките в организма са способни да основават холографски облици. Генетичният уред на индивида може да ги „ запомня “ и предава на хромозомите, които построяват бъдещия организъм по получените от яйцеклетките звукови и фотонни данни. Тоест в действителност физическото тяло се основава по неговия астрален модел, действителен в тънкия свят.

През 30-те години на XX в. американските учени С. Нортроп и X. Беру вследствие на опити с мишки и саламандри стигат до извода за съществуването на астрален зародиш у живите същества, който дефинира бъдещото физическо тяло. Но по какъв метод информацията за първообраза постъпва в яйцеклетката на майката?

Група учени под управлението на П. П. Горяев организират енергетически проучвания на ДНК. В резултат експертите стигат до извода за вероятното предаване на силата на ДНК във тип на поле, а преносът на информацията в подобен тип може да се реализира на доста по-големи дистанции и даже през физическата обвивка. Излиза, че непорочното зачатие не е толкоз необикновено, както считат мнозина.

Има обаче и още една – извънземна, версия на този тип зачатие. Вече не провокира подозрения, че човешката цивилизация в самото начало на своето развиване е влизала в контакти с представители на други цивилизации. И нямаме учредения да отхвърляме обстоятелството, че пришълците, със своите високоразвити технологии, биха могли да сортират човешки човеци от женски пол, с цел да „ посадят “ в тях зародиш с програмирана по избран метод генетична конструкция. В резултат на това на бял свят се появява човек, който е кадърен да промени хода на човечеството, като цяло. Само че за какво на извънземните са им били нужни сходни опити, към момента не е ясно. И единствено времето може да даде отговор на този и на голям брой още други вълнуващи въпроси.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР