„Информационно обслужване АД отчита реализирани приходи в размер на 15

...
„Информационно обслужване АД отчита реализирани приходи в размер на 15
Коментари Харесай

"Информационно обслужване" АД отчита ръст на приходите в края на септември от 26% спрямо миналата година

„ Информационно обслужване " АД регистрира осъществени доходи в размер на 15 533 хиляди лева в края на третото тримесечие на 2017 година, като това е с 26 % повече по отношение на интервала януари-септември предходната година. Това води до облага преди налози от 1 млн. 700 хиляди лв., оповестяват от Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

Дружеството бележи нарастване на приходите в параленост със заложените цели в Бизнес проекта с 980 хиляди лв., което съставлява 7%. Показателят за общия размер на разноските за активността, до края на месец септември, е намалял с 3% по отношение на планувания за годината.

Показателите са резултат от подписани нови контракти през миналите девет месеца от годината, както и от продължаващото осъществяване на действия по контракти, подписани в края на предходната година.

„ Информационно обслужване " е измежду софтуерните водачи в региона на даването на високотехнологични услуги в ИКТ бранша в България.


Компанията е профилирана в построяването, развиването и поддръжката на осведомителни системи с национално значение, измежду които осведомителната система за ръководство на приходите от локални налози и такси, главните осведомителни системи на Национална агенция за приходите, включително и обществените услуги на организацията, системите на МФ и Агенция „ Митници " и софтуерен сътрудник на ЦИК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР