Информационните атаки срещу руския президент Владимир Путин продължават от две

...
Информационните атаки срещу руския президент Владимир Путин продължават от две
Коментари Харесай

Песков с похвално слово за Путин - стабилен и имунизиран към всякакви нападки

Информационните офанзиви против съветския президент Владимир Путин не престават от две десетилетия , тъй че той има построен имунитет против тях , разяснява Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Атаките против Путин идват както от Запада , по този начин и от вътрешната страна през последните двадесет години и, несъмнено, през това време би трябвало да се образува избран имунитет ".

Песков напомня думите на Путин, че " офанзивите са си офанзиви, значимото е по какъв начин работи човек ". " Да реагира на всяко кихане, на всяка клевета или неистина - той в никакъв случай не е правил това и, сигурен съм, няма да го направи ".

" Да реагираш прочувствено, като някакъв треперещ юноша - Путин просто е невероятно да си го представиш по този начин . Той е доста по-стабилен от силата на всички тези ръмжащи , които желаят да го уязвят по някакъв метод ", сигурен е Песков.

Според Песков Москва е подготвена за всички недружелюбни дейности от други страни . Той означи, че сходни прояви ще продължат и през идната година.

" Русия е доста значим член на интернационалната общественост . И макар всички различия, които може да имаме, ние, несъмнено, ще се съсредоточим ясно върху нашите червени линии - те в никакъв случай няма да изчезнат ", сподели той.

По-рано , Путин: Той е почтен, държи на думата си .
 Путин подписа закона за имунитета на експрезидентите
Путин подписа закона за имунитета на експрезидентите

По този метод експрезидентът придобива съвсем безспорна неприкосновеност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР