Информационна кампания за безопасност за движението за учениците от 8-и

...
Информационна кампания за безопасност за движението за учениците от 8-и
Коментари Харесай

ГЕРБ инициира кампания за безопасност на движението във всички общински училища в София

Информационна акция за сигурност за придвижването за учениците от 8-и до 12-ти клас ще бъде извършена във всички общински учебни заведения в град София. Това стана ясно откакто самодейността на общинските съветници от ГЕРБ- Анна Стойкова и Диян Стаматов беше подкрепена в Комисията по обучение и просвета към СОС.

“Ще изпълним акцията дружно с неправителствения бранш ”, изясни Анна Стойкова. Общинският консултант описа, че реализирането на самодейността в учебните заведения е изпълнен ангажимент, който тя е поела след среща с родители на починали по пътищата деца.

 

“Осъществихме две пилотни дискусионни срещи с девет паралелки в две учебни заведения. Благодаря и на организациите, които се включиха на непринуден принцип. Дори и дребните стъпки имат значение. Разчитам на всички с положителни хрумвания да ги споделят, с цел да можем да ги осъществяваме и да обгръщаме още повече участници ”, сподели Стойкова.

Тя акцентира, че войната на пътищата и новините за десетки почернени фамилии разтрисат всекидневно обществото ни.

“Като родител и като общински консултант считам, че е извънредно време институциите на локално и на национално равнище да чуят ясно настояванията на хората и да се подхващат действителни ограничения и съответни дейности за попречване на честите пътни произшествия с жертви на пътя ”, съобщи още Анна Стойкова.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР