Информациите, че Лудогорец започва спешна селекция до края на август,

...
Информациите, че Лудогорец започва спешна селекция до края на август,
Коментари Харесай

Лудогорец започва спешна селекция до края на август

Информациите, че Лудогорец стартира незабавна селекция до края на август, се оказаха истина. В момента първенците договарят интензивно с трима нови играчи, като се надяват всички те да дойдат в Разград, написа “Меридиан Мач”. Не е загадка, че Димитър Димитров желае укрепване във всяка една линия, а сигурен за първенците наподобява единствено бразилският бранител Рафаел Форстер от Заря Луганск. Продажбите на Хосе Паломино и Джонатан Кафу, които донесоха в касата на клуба внушителните 11 милиона евро, обаче, отвориха дупки в състава на Лудогорец. А те би трябвало да бъдат запълнени.

 Лудогорец - Судува

“Продадоха се няколко индивида, а никого не сме взели. Сега разчитаме на 16-17 футболисти. Ако не притеглим нови в този момент, ще вземем през зимата. Има дисбаланс, само че не желая да коментирам”, съобщи старши-треньорът Димитър Димитров.

Успоредно с привличането на нови играчи се разяснява и продажбата на някои от асовете. Нант желае интензивно Абел Анисе и дава към 2.5 милиона евро за правата му. Засега обаче прехвърлянето не е реалност, тъй като Лудогорец желае повече пари за един от главните си играчи.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР