Информациите, че капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е получил

...
Информациите, че капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е получил
Коментари Харесай

Перес призна: Има оферта от Китай за Рамос, не го пускам

Информациите, че капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е получил оферта да заиграе в Китай, се оказаха самата истина. При това за офертата на азиатците удостовери персонално президентът на испанския исполин Флорентино Перес, като разкри цялата история на диалозите му с бранителя.

"Серхио Рамос ме осведоми, че има оферта от Китай за него и поради разпоредбите там, тимът не може да заплаща трансферна сума за него. Затова попита дали има по какъв начин да бъде пуснат там вероятно като свободен сътрудник. Не е идвал в дома ми, не съм отивал аз в неговия, а говорихме делово в офиса ми. "

"Уверих го, че клуб като Реал няма по какъв начин да пусне капитана си като свободен сътрудник. Разговорът ни беше изцяло другарски и в него няма нищо необичайно и извънредно, тъй като е нещо обикновено един състезател да пристигна при президента си с сходно запитване. "

"В момента Серхио е най-високоплатеният състезател на Реал, преди него подобен беше Кристиано Роналдо. Имаме си прецизна система на възнагражденията и той е на нейния връх. Той не ме е молил да го пущам като свободен сътрудник, единствено анализирахме дали е допустимо да се случи. И не е допустимо, тъй като го обичам като личен наследник. "

"Можете да попитате и брат му Рене, който е негов сътрудник, че имаме страхотна връзка и всички в клуба го почитат извънредно доста. Ние няма да го пуснем в никакъв случай, в случай че някой клуб го желае, може да заплати освобождаващата му уговорка ", съобщи Флорентино Перес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР