Информатор, който разкри подробности от разговора между Доналд Тръмп и

...
Информатор, който разкри подробности от разговора между Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

US разузнавач: Мъжът, разкрил подробностите от разговора между Тръмп и Зеленски, работи за Байдън

Информатор, който разкри детайлности от диалога сред Доналд Тръмп и Владимир Зеленски, работи за сегашния претендент за президент на демократите в Съединени американски щати. Това заяви генералният контрольор на разследващата общественост на Съединени американски щати Майкъл Аткинсън по време на даването на свидетелски показания в Конгреса. В същото време той не е показал името на демократа, с който информаторът е обвързван. Известно е обаче, че най-вероятно претендентът на демократите за Белия дом ще бъде някогашният вицепрезидент на Барак Обама Джо Байдън.

Разговорът сред Тръмп и Зеленски стана повода за огромен политически скандал. Медиите оповестиха, че американският водач се пробва да окаже напън върху украинския си сътрудник да стартира следствие против Джо Байдън и сина му Хънтър, който беше член на шефовете на групата "Буризма ". За това Тръмп сякаш заречен на Киев финансова и военна помощ.

На 24 септември ръководителят на Камарата на представителите на Американския конгрес Нанси Пелоси разгласи началото на процедурата по импийчмънт против Тръмп. След това Белият дом разгласява дубликат от диалога.

Самият Зеленски сподели, че Тръмп не е оказал напън върху него и не е сложил условия и единствено шестгодишният му наследник може да окаже напън върху него.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР