Инфлуенсърката на TikTok Махек Бухари и майка й осъдени на доживотен затвор за двойно убийство след заплаха със секс запис

...
Изображение: Махек Бухари и майка й. Снимка: TikTok Сакиб Хюсеин
Коментари Харесай

Изображение: Махек Бухари и майка й. Снимка: TikTok

Сакиб Хюсеин и Мохамед Хашим Иджазудин, и двамата на 21 години, загинаха, когато тяхната Skoda напусна двупътното платно A46 близо до Лестър, преди да се удари в дърво в ранните часове на 11 февруари 2022 г.

Г-н Хюсеин беше заплашил да разкрие аферата, която той и Ансрин Бухари са имали.

24-годишната Бухари и майка й от Стоук он Трент отрекоха две обвинения в убийство, но бяха осъдени от съдебните заседатели след повече от 28 часове разисквания.

В петък Махек Бухари беше осъден на доживотен затвор с минимум 31 години и осем месеца затвор, докато Ансрин Бухари също получи доживотна присъда и беше осъден на минимум 26 години затвор и девет месеца.

Rekan Karwan и Raees Jamal, които са помогнали за извършването на убийствата, също бяха осъдени на доживотен затвор зад решетките.

По време на присъдата съдия Тимъти Спенсър KC каза TikTok и Instagram бяха "в основата" на случая, тъй като Бухари напусна университета, за да продължи кариерата си на инфлуенсър. Той твърди, че ако не го беше направила, щеше да очаква с нетърпение остатъка от живота си.

Съдията добави, че Ансрийн е взел „зловещото“ решение да насочи отговора на заплахата със секс запис срещу нея в ръцете на дъщеря си.

Изображение: Махек Бухари (вдясно) и майка й Ансрийн Бухари в съда на Лестър. File pic

Точно преди да умре, пътникът на предната седалка г-н Хюсеин се обади на 999 в полицията, заявявайки, че сребристата Skoda Fabia на г-н Иджазудин е била „блокирана“ и блъсната от нападатели с балаклави, които ги следвали в две коли.< /p>

В запис на разговора, излъчен в Лестърския кралски съд, той каза: „Опитват се да ни избият от пътя. Моля ви, умолявам ви, ще умра.“< /p>

Той също каза „О, Боже мой“, преди да се чуе писък и обаждането да прекъсне при звука на удар.

Съдът разбра, че те са били умишлено блъснати от пътя в „засада“, след като г-н Хюсеин заплаши да използва секс запис, за да разкрие дългогодишната си афера с 46-годишната майка на инфлуенсъра.

Прочетете още:
Кой е Махек Бухари? TikToker осъден за двойно убийство

Как се развиха убийствата

„Безчувствена и хладнокръвна атака“

Старшият разследващ офицер от полицията в Лестършър по случая, детектив инспектор Марк Париш, каза: „ Това беше безчувствена и хладнокръвна атака, която в крайна сметка коства живота на двама мъже.

„След като спретнаха г-н Хюсеин и г-н Иджазудин, преследваха ги с висока скорост и след това в крайна сметка блъснаха колата им извън пътя, нито един от обвиняемите са направили някакъв опит да помогнат на жертвите или да извикат помощ.

„Вместо това те продължиха и след това дори се върнаха покрай мястото на сблъсъка. Все още никой не се опита да предложи помощ.

„Докато обвиняемите, признати за виновни, бяха арестувани, обвинени и изправени пред съд, непрекъснато се изричаха лъжи, за да се опитат да прикрият следите си.

„Единствената им грижа по време на целия инцидент и разследването беше за тях самите."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР