Инфлуенсърка твърди, че е изгонена от търговски център в Дубай,

...
Инфлуенсърка твърди, че е изгонена от търговски център в Дубай,
Коментари Харесай

Инфлуенсърка твърди, че е изгонена от мол в Дубай, защото била твърде секси

Инфлуенсърка твърди, че е изгонена от търговски център в Дубай, тъй като наподобява „ прекомерно секси “, написа LadBible.

Преди да бъде помолена да напусне зоната за извършване на покупки, риалити звездата Еми Ръс разгласява известие от известното място за отмора. Тя сподели, че това е „ страхотна страна, с толкоз доста разкош, всичко в злато, като че ли е направена тъкмо за мен “.

Дубай обаче очевидно няма същото мнение за нея, защото младата жена влезнала с предизвикателно облекло в локален мол.

Жената, която си завоюва популярност посредством разнообразни риалити излъчвания, като да вземем за пример Big Brother, заяви, че е шокирана от неприятното прекарване по време на почивката си в Дубай.

22-годишната инфлуенсърка, която също е актриса и модел, е разкритикувана от защитата, че “нейното чувство за мода е прекомерно разкриващо за тамошните стандарти”.

Вестник Bild оповестява, че Ръс се е облякла с изрязан ослепителен топ и минипола, преди да отиде в огромния търговски център. Според нея, облеклото е изцяло целесъобразно, тъй като температурата на открито е била 41 градуса по Целзий.
Тя се оплака на своите 186 000 почитатели в Instagram, като сподели: “Заплашиха ме с полиция. Изхвърлиха ме на открито и получих документално предизвестие.”

Писменото предизвестие, което инфлуенсърката е получила, е черна карта на политиката на вежливост в комерсиалния център Dubai Mall, в която се показва: „ Моля, носете почтително облекло “.

Германски медии оповестяват, че това не е първият път, когато Ръс е подложена на критика обществено за облеклото си. Веднъж даже ѝ се е наложило да се изправи пред полицията, откакто е театралничила за фотография в минипола, до момента в който се подпира на патрулка.

Източник: LadBible

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР