Инфлуенсърите Тодор Чалъков – Тошо Куката и Петко Караилиев –

...
Инфлуенсърите Тодор Чалъков – Тошо Куката и Петко Караилиев –
Коментари Харесай

Чеченеца и Тошо Куката завеждат дело срещу бащата на Денислав, заплашил ги с убийство

Инфлуенсърите Тодор Чалъков – Тошо Куката и Петко Караилиев – Чеченеца са пуснали тъжба във Военно-окръжна прокуратура против Димитър Делчев - татко на Денислав от скандалния клип в мола. Причината е словесният конфликт пред Съдебната палата в Пловдив на 29 ноември предходната година, по време на последното дело против Tik Tok звездите.
Прочетете още
Всичко стартира още по време на самото съвещание. Причината беше жест на бащата на Денислав против подсъдимите. По думите на инфлуенсърите, след разпита на Димитър Делчев, до момента в който е излизал от залата, той е направил жест с ръка по какъв начин ще им отреже главата.

Tik Tok звездите реагираха още в правосъдната зала: „ Той заплашва, демонстрира че ще ни убие. Това е пренебрежение и пред съда и на всичкото от горната страна лъже ”. Макар пристрастеностите в правосъдната зала да бяха потушени от бранителите им, напрежението ескалира по време на почивката сред разпитите на очевидците по делото.

Инфлуенсърите и бащата на Денислава влязоха в вербален спор кой е виновен за арестите след клипа, кой какви пари е изкарал от него и кой мутрее в цялата обстановка. След повече от 5-минутен спор се наложи и интервенция на защитата, които направиха забележка на забърканите.

Тошо Куката описа пред камерата на  TrafficNews , че на излизане от правосъдната зала Димитър Делчев е споделил: „ Ще ви избия фамилиите и ще ви изпозастрелям всичките и ще ви отрежа главите ”,  репликата е била тиха, тъй че да не го чуе никой с изключение на тях. Инфлуенсърите настояват, че бащата на Денислав, който е боен, е рисков за обществото.

По думите им, откакто обществото е схванало за схемата, е спряло да им изпраща пари и Делчев от завист и изтощение ги е заплашил с ликвидиране.

До момента показания след жалбата е дал Чеченеца, като следва и Кукута да бъде свикан в прокуратурата.

Целият роман на инфлуенсърите гледайте във видеото:



Видео на TrafficNews от деня на абсурда:



Видео предоставено от Куката и Чеченеца, с което са сезирали Военно-окръжна прокуратура:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР