Инфлуенсърите стават все повече всяка година. Според данни на маркетинговата

...
Инфлуенсърите стават все повече всяка година. Според данни на маркетинговата
Коментари Харесай

Инфлуенсър ядоса един от най-заядливите хотелиери

Инфлуенсърите стават от ден на ден всяка година. Според данни на маркетинговата организация MediaKix до 2020 инфлуенсър маркетинга ще печели до 10 милиарда $ на година.

Инфлуенсърите съвсем постоянно получават гратис продуктите, които популяризират. От такава услуга са се пробвали да се възползват и английската влогърка Ел Дарби и приятелят й. Каналът във vbox7 споделя:

Те са изпратили писмо до ирландски хотел, в което изясняват какъв брой почитатели имат и че имат предпочитание да опишат във видеата си за въпросния хотел, в случай че им бъде разрешено да останат гратис.
               

A post shared by (@elledarby_) on Aug 7, 2019 at 12:48pm PDT

Но реакцията на хотелиера надалеч не е била мечтаната. Пол Стенсън , който е прочут в обществените си мрежи с острия си език , разгласява писмото на инфлуенсърката онлайн (скривайки името й), а по-късно написа: „ Ако останете гратис в подмяна на рекламата, която ще ни извършите, кой ще се грижи за вас? Кой ще заплати на камериерките и рецепционистите? Кой ще заплати електричеството и водата, които ще употребявате? За благополучие имаме задоволително почитатели в обществените мрежи “.

Ел Дарби реагира на коментара на Пол Стенсън и получи както позитивни, по този начин и отрицателни мнения. Но хотелиерът очевидно е получил задоволително негативен отзив, с цел да вземе следното решение:-->

„ След острата рецензия, не разрешавам на всички влогъри да гостуват в хотела ни. Не съм си е представял, че отводът ми да пусна някой, без да си заплаща, ще събере толкоз рецензия. “

Това не е първият път, когато Пол Стенсън взима крайни решения поради избрана група от хора. През 2015г. той забрани на всички вегани да посещават ресторанта към хотела му, тъй като са писали отрицателни мнения за препоръчаната храна.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР