Инфлуенсърите Антоанет Пепе и Иво Карамански-син след като официализираха връзката

...
Инфлуенсърите Антоанет Пепе и Иво Карамански-син след като официализираха връзката
Коментари Харесай

Иво Карамански-син и Пепе се усамотиха във Велинград. Чакат ли бебе?

Инфлуенсърите Антоанет Пепе и Иво Карамански-син откакто официализираха връзката си започнаха да споделят с почитателите си доста фотоси и клипчета. От които разбираме, че най-накрая са намерили свободно време единствено за себе си и са се отдали на скъпа първокласна почивка в българската спа столица, а точно курорта Велинград.

Двойката се любува на лукса в хотела, на кристално чистия въздух и приказната естествена панорама, която се вижда от прозореца. Е, не заплащат по 12 бона за стаята, само че въпреки всичко 300 лева са си сума, написа злословия.нет.

Карамански не се сдържа да се похвали с фото от спалнята, в която се гушка с Антоанет. А почитателите на обичаната му се чудят дали в най-скоро време Пепе няма да ги изненада с новината, че четвъртото бебе е на път.



Но въпреки всичко би трябвало да охладим пристрастеностите на почитателите и да ги предупредим, че влюбените се кефят на мира, което имат сега. Макар Антоанет да отглежда сама три деца, всичките се нуждаят от внимание. Но тя е оправна жена и майка и съумява с умеене да балансира сред грижите за тях, уговорките си и интимните си връзки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР