Инфлуенсърът Андрю Тейт даде първото си интервю пред голяма медия,

...
Инфлуенсърът Андрю Тейт даде първото си интервю пред голяма медия,
Коментари Харесай

Андрю Тейт даде първото си интервю след затвора. Обяви го за нагласено, след като не хареса въпросите

Инфлуенсърът Андрю Тейт даде първото си изявление пред огромна медия, откогато излезе под домакински арест. Той обаче не е останал изключително удовлетворен от работата на публицистите, като след това разгласи изявлението за " нагласено " и внесе ужас в обществените мрежи.

Тази седмица спорната звезда се срещна с журналистката на BBC Люси Уилямсън, която го подложи на пресечен разпит по отношение на неговите визии и обвиняванията против него за присъединяване в проведена престъпност, трафик на хора и обезчестяване. Тейт беше в полицейския арест в Румъния дружно с брат си Тристан в продължение на месеци, само че двамата бяха пуснати под домакински арест през април.

Пред английската медия той споделя, че е " безусловно и изцяло сигурен " в невинността си.

" Познавам случая по-добре от вас, познавам го от близко, а вие не. Виждал съм всички престъпни досиета и доказателства против мен, а вие не. Знам истината за това, което се е случило, а вие не ", обърна се той към Уилямсън.

" И ви споделям безусловно и изрично, че в никакъв случай не съм наранявал никого. Делото, което е заведено против мен, е изцяло и напълно изфабрикувано и в никакъв случай няма да бъда приет за отговорен за каквото и да било ", добави инфлуенсърът.

Британската журналистка го разпита и за възгледите му за дамите. В предишното Андрю Тейт е споделял вижданията си, че дамите би трябвало да си стоят вкъщи, да нямат право да карат и на процедура да са благосъстоятелност на своите мъже. Пред камерата на BBC обаче някогашният киксбоксьор споделя, че е " мощ на положителното в света " и оказва " позитивно въздействие ".

" Проповядвам упорита работа, дисциплинираност. Аз съм състезател. Призовавам за битка с опиатите, стоя зад религията, съдя използването на алкохол, закононарушенията... Аз съм срещу всеки един проблем на актуалното общество ", твърди той.

" Аз изучавам младите мъже да бъдат дисциплинирани, да бъдат усърдни, да слушат, да упражняват, да работят крепко, да бъдат тъкмо като мен ", продължава инфлуенсърът.

В диалога си с Уилямсън Тейт се държеше надменно към журналистката, като в даден миг сподели, че тя " приказва нелепости " и даже я посъветва да потърси малко повече информация.

Верните му почитатели в Twitter обаче не престават да го поддържат, а някои от тях възхваляват държанието му.

Andrew Tate Makes BBC END Interview!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР