Инфлацията трябва да се наблюдава, за да не се наложи

...
Инфлацията трябва да се наблюдава, за да не се наложи
Коментари Харесай

Инфлацията да се наблюдава, за да няма нова актуализация на бюджета, заръча Янев

Инфлацията би трябвало да се следи, с цел да не се наложи нова актуализация на бюджета в края на годината. Това сподели служебният министър председател Стефан Янев от трибуната на Народното събрание по време на чуването си пред депутатите.

По думите в Европа има известно повишение цените поради енергийните носители и като резултат от Brexit:
 Янев пред депутатите: Да внимаваме с оценките на кредитните рейтинги Янев пред депутатите: Да внимаваме с оценките на кредитните рейтинги
Служебният министър председател Стефан Янев е удовлетворен, че за първото тримесечие на тази година икономическите индикатори са положителни. Политическите пар...

" Вече търговията с Англия до известна степен е в нормите на тогавашната европейска процедура на безмитен импорт, само че към този момент има и нови детайли, детайли на спомагателни мита и такси ".

" Въвеждането на еврото в България би трябвало да се случи при възходяща икономическа наклонност ", сподели още по време на чуването си Стефан Янев.

" Ако обаче е отрицателен трендът и българската стопанска система е в криза, би трябвало да мислим доста съществено. Това е разковничето, което мисля, че би трябвало да се чуе в тази зала и да го имате всички поради, когато пристигна за тези решения ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР