Инфлацията няма как да се бори с табелки за промоции.

...
Инфлацията няма как да се бори с табелки за промоции.
Коментари Харесай

КНСБ: Инфлацията не се бори с табелки за промоции

Инфлацията няма по какъв начин да се бори с табелки за промоции. Възрастните хора с ниски пенсии имат доста по-добра информация за менюто в магазините, в сравнение с табелките, които Министерство на стопанската система ще ни даде с новата си самодейност. Това съобщи основният икономист на КНСБ Любослав Костов пред Българска национална телевизия за и промишлеността Богдан Богданов за огромно понижение на питателните артикули в огромните магазини.

Той добави, че има дефицит на над 200 000 работни места в разнообразни райони, главно в огромните градове . Като има дефицит на фрагменти, цената на труда би трябвало да е висока. Ерата на евтиния труд свърши, акцентира Костов и добави, че под 1 900 лева бруто човек не би трябвало да се навива да работи някъде. Крайно време е един шеф да влезе в пандиза, че не заплаща осигуровки и че дава пари в плик, безапелационен бе синдикалистът.

КНСБ упорстват за 10% растеж на заплатите .

самичък живеещ човек. Българите не престават да бъдат най-бедната нация в Европейски Съюз, уточни Костов.

Той разкритикува финансовия министър Асен Василев, че в изискванията на висока инфлация, събира повече доходи . Държавата отстъпи от функционалностите за в политиката по приходите, като основни действия като опазването на здравето, обществени действия и просвета нищо не се дава от страна на страната, посочи Любослав Костов.
 Правителството продължава политиката на повдигане на приходите
Правителството продължава политиката на повдигане на приходите

Бюджетът за идната година ще бъде с ясна перспектива
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР