Инфлацията нараства със значителни темпове, продажбите на дребно се забавят,

...
Инфлацията нараства със значителни темпове, продажбите на дребно се забавят,
Коментари Харесай

Спас Шуманов: ГЕРБ е единствената партия, която може да спре обедняването на българина

Инфлацията нараства със обилни темпове, продажбите на дребно се забавят, производството се бори за напредък, а в това време лавината с отрицателни данни през последната година набира все по-голяма инерция. Това съобщи претендентът за народен представител от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за Пловдив град Спас Шуманов. По думите му някой би трябвало да постави завършек на пропадането на българската стопанска система.
Прочетете още
„ Във времена, в които международните пазари минават през най-тежката си промяна след международната финансова рецесия, Политическа партия и четворната коалиция останаха безучастни. Липсата на каквито и да е решения сътвори предпоставки за утежняване на инфлацията и последствията от нея върху цялото общество.    " Дълбоката страна " извънредно бързо, с общителното подпомагане на четворната коалиция, завладя и владее цялата държавна администрация. Резултатът е мъчително висока инфлация и възходящи разноски за живот на жителите - композиция, която се оказа смъртоносна за стопанската система на България и българския народ ”, сподели претендентът на ГЕРБ.  По думите му това  предизвика обедняване на популацията, което води до загуба на доверието на обществото в политическата система.

„ По отношение на зелената стопанска система, макар значимите климатични промени, през последните 18 месеца не се започнаха никакви дейности, което докара до съществени естествени бедствия. Невъзможността на " харвардските " ученици да плануват реакциите на пазара при влошена икономическа среда, провокирана чрез разнообразни рецесии, допуска тяхната очевидна непросветеност ”, споделя някогашният шеф на летището.  Той добави, че  финансовите пазари губят доверие в България и са загрижени за посоката на макроикономическата ни политика. Това ясно пролича от продажбата на държавни облигации през последните месеци.

По думите на петия в листата на ГЕРБ Пловдив заслужава повече внимание от държавния бюджет.

„ В персонално качество ще се боря финансирането от страна на републиканския бюджет към Пловдив да бъде увеличено фрапантно. През последното десетилетие при ръководството на ГЕРБ Пловдив притегли значими вложения, което от своя страна трансформира гарда в привлекателен център за българските жители. Бързото разгръщане на нашия град би трябвало да бъде подкрепено от страната. Нужни са финансови средства, с цел да могат да бъдат осъществени значими вложения в инфраструктура и инфраструктурни планове. Необходимо и наложително е да бъдат направени тези капиталовложения от страна на страната, с цел да може градът да не се задушава и да продължи да се развива ”, продължи кандидатът-депутатът.

Компаниите и жителите се интересуват от  стабилна и предвидима среда което може да бъде обезпечено посредством запазването на данъчния модел, посредством продължение санирането на жилищните здания, посредством предприемането на основни начинания за налични жилища, обществена отбрана, устойчива претовареност, опазване на здравето и промени за битка с отбягване заплащането на налози. Това ще докара до подсилване на България, трансформирайки я в по-зелена, по-дигитална и по издръжлива на всевъзможни разтърсвания. По този метод ще изградим по-добро бъдеще за българския народ,  казва Шуманов.

„ Обръщам се с молба към всеки български жител да излезе на 02.10.2022 година, да гласоподава и да не разреши на инцидентни хора да вземат решение ориста на българския народ. Единствената партия, която може да основава и усъвършенства изискванията за битие и развиване в България, е Политическа партия ГЕРБ. Ние можем, знаем и го вършим. Имате право на преференция, възползвайте се от нея. Вашият избор през днешния ден ще дефинира нашето бъдеще на следващия ден  Изборът е с номер 24 и самостоятелно гласоподаване на доверие с 105 в Пловдив град ”, приключи кандидат-депутат.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР