Инфилдерът на Сиатъл Маринърс Тим Бекъм беше дисквалифициран за 80

...
Инфилдерът на Сиатъл Маринърс Тим Бекъм беше дисквалифициран за 80
Коментари Харесай

Бивш №1 в драфта на МЛБ наказан за 80 мача заради допинг

Инфилдерът на Сиатъл Маринърс Тим Бекъм беше дисквалифициран за 80 мача в МЛБ, откакто даде позитивен тест за допинг. Избор №1 в бейзболния драфт през 2008 година е махленски в приложимост на анаболния стероид станозолол.

" Получих лекарствен артикул от приближен човек, който ме увери, че приемът му е безвреден – разкри 29-годишният шортстоп и трети бейзмен. – Поемам цялостна отговорност и откровено се оправдавам на клуба, почитателите, съотборниците и фамилията ми за тази неточност. Очаквам с неспокойствие да продължа кариерата си, щом наказването ми изтече. "

Санкцията влиза в действие незабавно и Бекъм ще пропусне 47 мача до края на сегашния сезон и първите 33 мача от идващия, което значи, че ще може да се върне в игра някъде през май 2020 година От управлението на " моряците " разпространиха декларация, в която показаха " отчаяние " от обстановката.

Взет под №1 от Тампа Бей Рейс преди 11 години, Тим Бекъм дебютира във Висшата лига през 2013 година и остана при " лъчите " до 2017 година, когато беше продаден на Балтимор Ориолс. В Сиатъл е от началото на този сезон, в който удряше приблизително.237 с 15 хоумръна и 47 RBI. Общо в кариерата си инфилдерът има коефициент на батиране.249 с 63 хоумръна и 198 RBI.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР