Инфекция на пикочните пътища – лечение с народна рецепта. Ешерихия

...
Инфекция на пикочните пътища – лечение с народна рецепта. Ешерихия
Коментари Харесай

Инфекция на пикочните пътища? Излекувайте я за една седмица!

Инфекция на пикочните пътища – лекуване с национална рецепта.

Ешерихия коли е бактерия, с която множеството дами се сблъскват и защото е устойчива, тя би трябвало да бъде „ изрязана “ до корен. Това естествено лекарство ще ви помогне.

Ешерихия коли е една от най-известните бактерии, която живее в долната част на храносмилателния тракт. Въпреки че най-често се свързва с инфекции на пикочните пътища и храносмилателния тракт, тя също може да аргументи инфектиране на жлъчния мехур, белите дробове, менингит и тежки форми на сепсис.

Тази бактерия е виновна за 90% от инфекциите на пикочните пътища. Симптомите, които демонстрират необикновен бактериален напредък и зараза, включват: температура, гадене и повръщане.

Ако не се лекува, това положение може да докара до бъбречна непълнота. Благодарение на това национално лекарство ще се отървете от неразположенията и ще предотвратите повторната поява на инфекцията.

Необходими съставки:
250 г корен от магданоз
250 г лимон с кора
200 г мед
200 мл. зехтин

Приготвяне:
Измийте добре корена от магданоз и го смелете, направете същото с лимона. Разбъркайте добре, по-късно прибавете 200 г мед и 200 мл. зехтин.

Съхранявайте тази примес в стъклен буркан и консумирайте по една супена лъжица преди вечеря. След консумиране на цялата доза направете лабораторни проби. Ако към момента има бактерии, повторете процедурата. Втората доза ще ги унищожи изцяло.

Вижте още: Как да измиете прозорците, тъй че да са чисти за по-дълго?

При зараза на пикочните пътища пригответе си тази примес!

Бъдете здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР