Инфарктът е доста опасно явление, често причинено от излишък на

...
Инфарктът е доста опасно явление, често причинено от излишък на
Коментари Харесай

Как да приемаме млякото, за да се предпазим от инфаркт

Инфарктът е много рисково събитие, постоянно породено от остатък на холестерол в кръвта. Ето за какво диетата и използването на " здравословни " артикули могат доста да понижат риска от проявяване на тази диагноза и да служат за предварителна защита на други болести.

Микро инфаркт може да се случи, в случай че съдовете са запушени с холестерол. Веднага откакто кръвта спре да тече, сърцето стопира да действа вярно. Това е доста рисково положение, което постоянно е съдбовно.

Млякото ще ни избави от сърдечни болести, само че единствено в случай че го пием в умерени количества. Наскоро резултатите от друго изследване бяха оповестени в списание Waitrose, по време на което беше открито, че млякото има позитивен резултат върху сърдечната активност.

Достатъчно е да се употребяват две чаши пълномаслено мляко дневно, с цел да се понижи рискът от сърдечен удар. Вместо мляко, можете да ядете кисело мляко или да пиете кефир. Сиренето също съдържа субстанции, които оказват помощ на сърцето да действа обикновено, само че успеваемостта му е по-ниска.

Важно е да се управлява количеството употребявано мляко. Факт е, че в него (както и в други млечни продукти) има доста мазнини, чието прекалено количество може да обезцени всички преимущества на млечните артикули, написа Zdrave.to. Излишната лой води до холестерол. В резултат на това предозирането може да навреди на сърцето.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР