Инфаркт и инсулт вместо отслабване са възможните последици от приема

...
Инфаркт и инсулт вместо отслабване са възможните последици от приема
Коментари Харесай

Опасна хранителна добавка може да предизвика инфаркт и инсулт

Инфаркт и инсулт вместо намаляване са вероятните последствия от приема на рискова хранителна добавка. Продуктът се популяризира онлайн и дава обещание събаряне на килограми в подозрително къси периоди, сочи следствие на bTV.

Фитнес инструктор, прочут в обществените мрежи и в начин на живот средите, търгува с добавката, без да дава информация, че тя съдържа рисково за здравето вещество.

Тя може да бъде поръчана от персоналния уебсайт на инструктора Ричард Величков, който твърди, че е формален вносител на продукта в България.

След интереса на екипа на малкия екран по тематиката, уеб сайтът му за здравословен метод на живот към този момент е деактивиран. На шишенцето на препарата написа единствено, че производител е " Липовон Мексико ".

За дистрибутор и вносител няма безусловно никаква информация, което, несъмнено, е нелегално и даже единствено поради това продуктът няма право да е на българския пазар.

" Освен с фитнес се занимавам и с една добавка за намаляване. Аз съм формален вносител на добавката " Липовон " за България. Като това е една международна добавка, която се създава в Мексико ", споделя самият Ричард Величков.

В комерсиалния указател обаче няма компания, обвързвана с името на Ричард Величков. Търговия с продукта върви във " Facebook " и " Инстаграм " страницата му, както и в доста онлайн магазини без никакъв контакт за противоположна връзка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР