Инес де Рамон, любимата жена на Брад Пит, за пореден

...
Инес де Рамон, любимата жена на Брад Пит, за пореден
Коментари Харесай

По-секси и от Анистън и от Джоли: Новата любима на Брад – Инес де Рамон показа апетитни крака в дръзко мини - Снимки)

Инес де Рамон, обичаната жена на Брад Пит, за следващ път съумя да попадне на първите страници на таблоидите. Всичко е за съвършените крайници на момичето, което тя самоуверено сподели  на една от улиците на Калифорния, като се разбра, че усетите на артиста явно са се трансформирали. Инес наподобява охолно и не се срами от извивките си, обута в казашки ботуши и ултракъса рокля.

Имайте поради, че Инес е фитнес треньор и почитател на здравословния метод на живот, за разлика от Джоли, която страда от анорексия от доста години. С височина 173 см, тежи 58 кг, без да се занимава с часове тренировки във фитнеса: Инес избира салдото сред физическата интензивност и вярното хранене.

Припомняме, че Инес де Рамон е родена на 19 декември 1992 година в Ню Джърси. Аферата с Инес е първата сериозна връзка на Пит след развода му с Анджелина Джоли. Въпреки забележителната възрастова разлика - цели 28 години, Пит и неговата годеница наподобяват доста хармонично. В новата си връзка 60-годишният актьор очевидно се е подмладил и наподобява най-вече на 40 и нещо. Вярно, злите езици клюкарстват, че Пит просто си е направил кръговиден лифтинг.Но дали е по този начин единствено той единствен си знае. Скоро се разбра, че двамата към този момент живеят под един покрив и са доста влюбени.

Автор: wday,ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР