IndyCar отново е в действие този уикенд на пътното игрище

...
IndyCar отново е в действие този уикенд на пътното игрище
Коментари Харесай

IndyCar се отправя към Лагуна Сека с нови лица в нови коли, докато шофьори се борят за работни места

IndyCar още веднъж е в деяние този уикенд на пътното игрище на Лагуна Сека в Калифорния и феновете може да се нуждаят от управление за наблюдаващи, с цел да схванат кой е еднакъв в полето след дива поредност от придвижвания на водачи, които обърнаха пазара на свободни сътрудници с повече от половината оставащ сезон.

Агустин Канапино се завръща в състава на Juncos Holinger, откакто беше изваден от колата преди две седмици в Road America поради терзания по отношение на психическата му подготовка. Аржентинецът беше увлечен в звук в обществените медии поради хипотетични смъртни закани от почитатели, отправени към 20-годишния Тео Пушер след контакт сред двамата водачи в Детройт по-рано този месец.

JHR употребява 19-годишен- остарелият водач на Indy NXT Нолан Сийгъл да размени Канапино този уикенд, а Сийгъл реши да се отдръпна от личното си съревнование, с цел да се концентрира върху ролята на заместител в IndyCar. Това извади Сийгъл от лова на шампионата Indy NXT, след което той отиде в 24-те ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР