Индустрията за търговия със стоки натрупа до 120 милиарда долара

...
Индустрията за търговия със стоки натрупа до 120 милиарда долара
Коментари Харесай

Търговците на стоки разполагат с до 120 милиарда долара в брой след години на рекордни печалби

Индустрията за търговия със артикули натрупа до 120 милиарда $ в парични запаси след пет години на рекорден напредък, изграждайки боен сандък, който най-големите търговци са подготвени да реинвестират, с цел да засилят своето владичество.

Резервите на промишлеността, оценени на сред $70 милиарда и $120 милиарда в изследване на консултантите Oliver Wyman, са резултат от голямо нарастване на облагите в съвсем всички елементи на промишлеността.

Брутните облаги от действия по търговия със артикули — в това число от банки, хедж фондове, самостоятелни търговци и обезпечени с активи бизнеси като BP и Shell — набъбнаха от към $36 милиарда през 2018 година до рекордните $148 милиарда през 2022 година значително тъй като на последствията от войната в Украйна, откри изследването. През 2023 година Оливър Уайман пресмята брутните облаги или маржа – сумата, направена от покупко-продажби преди приспадане на разноски като налози, заплати и бонуси – да доближи 105 милиарда $, спад с към 30 % на годишна база, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР