Индустрията на смартфоните се развива бързо през годините, като производителите

...
Индустрията на смартфоните се развива бързо през годините, като производителите
Коментари Харесай

Vivo X100 Pro+ ще бъде първият смартфон с 200 MP телефото камера

Индустрията на смарт телефоните се развива бързо през годините, като производителите непрекъснато се стремят да се съревновават във връзка с функционалностите и продуктивността. Една от областите, в които се следи забележителен прогрес е камерите. Устройствата от висок клас се отличават с усъвършенствани системи от камери, които могат да съперничат на професионалните фотоапарати. Предстоящият модел Vivo X100 Pro+ ще издигне смарт телефон фотографията на идващото равнище, с помощта на невиждания си телеобектив на камерата с резолюция 200 MP.

Според добре известният лийкър Ice Universe, Vivo X100 Pro+ ще разполага с телефото обектив с резолюция от 200 MP. Това е доста усъвършенстване спрямо телеобективите, налични в други смарт телефони, като се чака той да основава изображения със зашеметяваща подробност и изясненост. Ice Universe е впечатлен от новата технология на камерата. Той съобщи, че тя „ ще унищожи телефото обективите на всички други смарт телефони от 1х до 100х “.

200-мегапикселовата камера на Vivo X100 Pro+ ще разрешава и висококачествено нарастване, като Ice Universe оповестява, че устройството ще основава изображения с резолюция 18 МР даже при 10-кратно нарастване. Това е удивително достижение и ще направи Vivo X100 Pro+ известен избор за феновете на фотографията, които изискват най-хубавото от камерите на своите смарт телефони.

Други източници също предоставиха информация за сходни 200 MP датчици, които се създават за други бъдещи смарт телефони. Това допуска, че Vivo X100 Pro+ е единствено началото, и че в бъдеще можем да чакаме още по-усъвършенствани камери в смарт телефоните.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР