ИНдустрия, ИНовации, ИНспиратори: Бизнес форумът ALL IN в снимкиВсичко имаше

...
ИНдустрия, ИНовации, ИНспиратори: Бизнес форумът ALL IN в снимкиВсичко имаше
Коментари Харесай

Вечерни новини: ALL IN в снимки; ESG победителите; Гигант избра Румъния за нов завод

ИНдустрия, ИНовации, ИНспиратори: Бизнес форумът ALL IN в фотоси
Всичко имаше на сцената на ALL IN – INnovations, INdustry, INspiration, INtelligence, INvestments, INitiative, INcome, INfluence, INtegration. Бизнес форумът на Economic.bg, проведен в партньорство с Европейска инвестиционна банка и БРАИТ, събра опитни трансформатори и дръзки визионери – някои от тях влязоха в полемика за бъдещето на бизнеса, водено от технологиите и науката, други демонстрираха по какъв начин към този момент покоряват Космоса, борят стареенето, основават бъдещето.
Кои са огромните спечелили в първото издание на ESG AWARDS
Lidl Bulgaria, Philip Morris Bulgaria и SOF Connect са огромните спечелили в първото издание на състезанието на  ESGnews.bg  “ESG AWARDS 2024 ”. Трите компании бяха оценени от журито с най-високи оценки във всяка една от категориите във въпросника и получиха най-високото отличие “Визионер за устойчива смяна ”.
Тепърва ще се проучва нуждата от разширение на магистрала „ Тракия “
Разширението на автомагистрала „ Тракия “ сред София и Пловдив, която безусловно се задъхва от трафик изключително през летния сезон, към този момент е под въпрос. Ако предходните министри на районното развиване – постоянният Андрей Цеков и служебният Иван Шишков – определяха прибавянето на още една лента във всяка посока като неотложно, за настоящия длъжностен министър Виолета Коритарова този въпрос занапред ще бъде обект на разбор. Това излиза наяве от изявление на Коритарова, представена от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие.
Парите за общинските планове надвишиха 7.3 милиарда лева
Месец преди предварителните парламентарни избори и безусловно дни преди разпускането на 50-ото Народно заседание, депутатите скорострелно гласоподаваха на две четения нова актуализация на Бюджет 2024, обвързвана с общинските планове. Този път повишаването на парите е с 1.1 милиарда лева, а общата сума за тази и идващите две години към този момент доближава 7.3 милиарда лева
Швейцарският колос VAT избра Румъния за новия си цех
Швейцарската индустриална компания VAT Group направи първa копка на новата си фабрика в Румъния. Тя се намира във VGP Park Arad, стратегически логистичен център в западната част на страната, наоколо до автомагистрала А1 и основни европейски направления.
Български бранд за висша мода за деца покорява международната сцена
Още след завоя на софийската ул. „ Тулово “ като че ли атмосферата се трансформира. Тази кокетна улица, изпълнена с толкоз живот, те придвижва в различен свят. В свят, в който забързаният живот е останала на назад във времето, а паважът по пътя носи духа на Стара София. С прекрачване на входа на Eirene величественият дух се резервира, тъй като се потапяте в света на висшата детска мода.
Подкаст | Зеленият преход върви доста бързо, по-добре да се възползваме
България е в състояние, в което европейски пари има, само че ние не ги усвояваме, споделя Славчо Нейков, председател на УС на Института за енергиен мениджмънт:
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР