„Индустриалната зона на Плевен е в окаяно състояние и е

...
„Индустриалната зона на Плевен е в окаяно състояние и е
Коментари Харесай

Мирослав Петров: През последните 4 години Община Плевен не направи абсолютно нищо, за да привлече инвеститори

„ Индустриалната зона на Плевен е в окаяно положение и е извънредно време да се вземат съответни ограничения. През целия мандат актуалното управление на Община Плевен не направи безусловно нищо, с цел да притегли вложители, да отговори на техните упования за положението на прилежащата инфраструктура, тъй че да ги стимулира да развиват своя бизнес тук”, сподели претендентът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Той и претендентите за общински съветници Александър Николов, Валентина Вълчанова и Пламен Бешков се срещнаха с служащите в плевенски цех за сглобяеми стоманобетонни структури.

„ Държавата прави всичко по силите си, с цел да сътвори условия за поощряване на инвеститорския интерес в Северна България, само че има потребност от съдействието и на локалната власт “, изясни Петров.

Работниците в завода признаха като неоспорим триумф на ГЕРБ осъществените огромни инфраструктурни планове в Плевен.

„ Заради незаконно безучастие на актуалното управление на Общината, планът за водния цикъл ще понесе съществени наказания и евентуално това няма да разреши реализирането му в размера, който е заложен”, регистрира Мирослав Петров.

„ В своя мандат проф. Стойков остави голям запас и подписани планове за милиони. Сегашният кмет на Плевен не просто не довърши плановете на Стойков, а даже не стартира нито един нов. Това е основният проблем на Плевен. Освен засаждане на теменужки в Плевен нищо друго не се случи”, подсети Валентина Вълчанова, претендент за общински консултант от ГЕРБ.

„ ГЕРБ не дава обещание чудеса. Тук сме, с цел да поемем пред вас изпълними задължения. Като притеглим вложители и се увеличи конкуренцията - ще се покачат и приходите.”, сподели Александър Николов, претендент за общински консултант от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР