„Индустриалната зона на Плевен днес е в окаяно състояние, изоставена

...
„Индустриалната зона на Плевен днес е в окаяно състояние, изоставена
Коментари Харесай

Мирослав Петров: Ще създадем мобилен екип от специалисти, който ще работи на терен в индустриалната зона на Плевен

„ Индустриалната зона на Плевен през днешния ден е в окаяно положение, изоставена от общинска администрация – с неприятна инфраструктура, потънала в отпадъци, с изоставени и порутени здания с неразбираема благосъстоятелност, без осветяване тук-там. Това би трябвало да се промени.

На Плевен му наподобява да бъде промишлен център на Северна България”, безапелационен бе Мирослав Петров, претендент за кмет на Плевен от ГЕРБ на среща с работещите във компаниите „ Етна”, „ Метехно”и Метални структури в града.

„ Във всеки един огромен град в Европа има обособена индустриална зона, с регламентирани терени, инфраструктура, осветяване и непорочност. Индустриалната зона в Плевен би трябвало да придобие същия тип. Затова е нужна работеща общинска администрация. Това, което имам намерение да направя като кмет е да основа екип от експерти, който да работи на терен, всекидневно – да познава проблемите в зоната и да ги взема решение на място”, съобщи още господин Петров.

Той бе безапелационен, че за него е доста значимо да има непрестанно връзка с хората, работещи в индустриалната зона – не през фейсбук и не един път годишно.







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР