Индустриалецът на зелена енергия Дейл Винс е сериозно оклеветен“ от

...
Индустриалецът на зелена енергия Дейл Винс е сериозно оклеветен“ от
Коментари Харесай

Дейл Винс е „сериозно оклеветен“ от статия в Daily Mail, каза Върховният съд на Обединеното кралство

Индустриалецът на зелена сила Дейл Винс е „ съществено оклеветен “ от публикация в Daily Mail, която погрешно допуска, че той е бил обект на обвинявания в полов тормоз, Обединеното кралство Върховният съд изслуша.

Г-н Винс съди издателя на вестника, Associated Newspapers Limited (ANL), откакто публикацията със заглавие „ Лейбъристите изплащат £100 000 на донор за „ полов тормоз “ “ беше отпечатана през юни предходната година.

Сюжетът оповестява, че Лейбъристката партия е прибирала пари на донора Davide Serra, който е упрекнат в полов тормоз, като в същото време се загатва и сътрудника донор господин Винс.

Изслушване в Лондон беше казано, че господин Винс е клеветен от заглавието, изображението и надписите на публикацията, защото те карат читателите да мислят, че той е обект на обвиняванията.

Съдът чу, че главното изображение е едно на господин Винс, с друго изображение, на което лицето му беше оградено, само че публикацията споделяше в първите си два абзаца, че обвиняванията са свързани с господин Сера...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР