Индонезийския флот е установил координатите на самолета Боинг 737-500 на

...
Индонезийския флот е установил координатите на самолета Боинг 737-500 на
Коментари Харесай

Издирват останки от пътническия самолет, паднал край остров Лаки в Яванско море

Индонезийския флот е открил координатите на самолета Боинг 737-500 на индонезийската самолетна компания "Шривиджая еър ", който изчезна от радарите след политане от столицата Джакарта. В региона са изпратени кораби, заяви представителят на флота Абдул Расийд, представен от Българска телеграфна агенция.

Координатите са открити и са предадени на всички флотски кораби в региона, сподели Расийд пред публицисти. Индонезийското министерство на превоза посочи, че на борда на машината е имало 50 пасажери и 12-членен екипаж.

Десет от пасажерите са били деца, а 3 от тях - бебета. Връзката със самолета беше изгубена няколко минути след излитането му. Той изпълняваше полет за Пантианак - админстративен център на индонезийската провинция Западен Калимантан.

Транспортното ведомство разгласи, че в региона на Яванско море, покрай дребния остров Лаки, където се допуска, че е паднал пътническият аероплан, са 7 патрулни кораби на морската и на бреговата защита.

Самолетът е бил в положително положение, заяви пред публицисти изпълнителният шеф на самолетната компания Джеферсън Ървин Джаувена. Той посочи, че полетът е бил занимателен с 30 минути при отлитането поради мощен дъжд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР