Индонезийските власти откриха черната кутия със записите от разговорите в

...
Индонезийските власти откриха черната кутия със записите от разговорите в
Коментари Харесай

Откриха записа в пилотската кабина на падналия боинг 737 в Яванско море

Индонезийските управляващи откриха черната кутия със записите от диалозите в пилотската кабина на авариралия през януари аероплан, който падна в Яванско море.
Още по тематиката
Разшифроването на записа се чака да отнеме седмица. Подробности за положението на кутията не се оповестяват. Индонезийският министър на превоза сподели, че откритият рекордер на полета на самолета Sriwijaya Air е открит покрай остров Лаки във водната зона на Яванско море, заяви CNN Индонезия.

" Устройство за запис на тон беше открито нощес. Бяхме осведомени за това изобретение и информирахме президента ", сподели Буди Каря Сумади.

Втората черна кутия е открита покрай местоположението, където беше намерено записващото устройство за полетни данни на 12 януари.

26-годишният пътнически аероплан " Боинг 737-500 " на Sriwijaya Airизлетя на 9 януари от Джакарта към провинция Западен Калимантан с 62-ма души на борда, измежду тях пет деца и едно бебе. Самолетът изчезва от радарите за полет 4 минути по-късно, като единствено за една минута машината изгубва 3 км височина и изчезва малко след навлизането си над морето.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР