Индонезийски спасители откриха телата на 34 студенти по теология в

...
Индонезийски спасители откриха телата на 34 студенти по теология в
Коментари Харесай

Ад в Индонезия! Откриха мъртви в църква студенти по теология

Индонезийски спасители откриха телата на 34 студенти по теология в черква на остров Сулавеси, потърпевша от земетресението в петък, заяви говорителка на локалния Червен кръст, цитиранд от Агенция Франс Прес.

Аула Ариани посочи, че 86 студенти, взели участие в религиозна работа в окръг Сиги Биромару, в северната част на острова, в началото били оповестени за изчезнали.

" Общо 34 трупове бяха открити от избавителните екипи ", съобщи говорителката. Тя означи, че мястото, на което работят избавителните екипи, е труднодостъпно и най-големият проблем е, че би трябвало да се придвижват пешком в калта час и половина, носейки телата.

По данни на индонезийските управляващи минимум 844 души са починали вследствие на земетресението, последвано от талази цунами. Броят на жертвите се чака да нарасне, тъй като избавителните екипи към момента не са съумели да доближат някои от потърпевшите зони.

Най-малко осем чужденци са оповестени за изчезнали на остров Сулавеси, заяви индонезийската организация АНТАРА, представена от ТАСС. Спасителните екипи към момента не са разкрили по един жител на Белгия и Република Корея, както и шестима французи, декларирал представител на службата за попречване на стихийни бедствия.

По последни данни в потърпевшите от стихията обитаеми места на остров Сулавеси са се намирали 114 чужденци, измежду които жители на Виетнам, Германия, Испания, Китай, Малайзия, Сингапур и Тайланд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР