Индонезия иска да размени палмово масло, кафе и чай срещу

...
Индонезия иска да размени палмово масло, кафе и чай срещу
Коментари Харесай

Индонезия предлага на Русия палмово масло, кафе и чай срещу изтребители

Индонезия желае да замени палмово масло, кафе и чай против съветски изтребители " Су-35 ", с цел да се възползва от новите интернационалните наказания против Русия. Това заяви през днешния ден представител на управляващите в Джакарта, предадоха " Франс прес " и в. " Взгляд ".

Изявлението първо беше направено от Маропол Наингголан, пресаташе на индонезийското министерство на търговията. По думите му предходната седмица компании от Индонезия и Русия са подписали протокол, предусещащ приемане на 11 съветски изтребителя " Сухой " на бартерен принцип, против артикули от първа нужда. Същото предпочитание по-късно изрази и министърът на търговията Енггартиасто Лукита. Документ е подписан от " Ростех " и държавната Indonesia Owned Enterprises State Trading Company под надзора на двете държавни управления, написа " Взгляд ".

Новите наказания на Европейски Съюз и Съединени американски щати от началото на месеца против Русия са поради хипотетичната й интервенция в американските президентски избори и анексията на украинския полуостров Крим през 2014 година
Индонезийският министър на търговията Енгартиасто Лукита обаче посочи, че глобите, принудили Русия да търси нови пазари, може би са добра вест за Индонезия.

" Това е опция, която не трябва да губим от погледа си ", съобщи той предходната седмица в Москва.
Споразумението, което се чака да бъде изпълнено от съветския държавен тръст " Ростех " и индонезийския " Перусахаан Пердаганган ", може да отвори път и за други двустранни спогодби в енергийната сфера и в авиацията, акцентира Лукита.

Стойността на покупко-продажбите и периодите не бяха конкретизирани, показва Агенция Франс Прес.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР