Индийският премиер Нарендра Моди каза на руския президент Владимир Путин,

...
Индийският премиер Нарендра Моди каза на руския президент Владимир Путин,
Коментари Харесай

„Войната не може да реши проблемите“, казва индийският премиер Моди на руския Путин

Индийският министър председател Нарендра Моди сподели на съветския президент Владимир Путин, че мирът е „ от изключителна значимост “ и решение на войната в Украйна „ не може да бъде открито на бойното поле ”.

Путин – говорейки пред Моди на телевизионна среща в Кремъл във вторник – сподели, че техните две страни се радват на „ особено стратегическо партньорство “ и похвали индийския водач за напъните му да откри спокойно решение на спора.

„ Благодаря ви за вниманието, което отделяте на най-острите проблеми, в това число опитите да намерите способи за разрешаване на украинската рецесия – несъмнено, на първо място с мирни средства “, сподели Путин.

Индия става все по-голям сътрудник за засегнатата от наказания Русия, защото измества търговията си от Запада и се стреми да показва, че опитите на Запада да я изолира са се провалили.

Ню Делхи се въздържа от рецензии към Русия за войната и усили покупките си на на ниска цена съветски нефт до рекордни равнища, като в същото време приканва Украйна и Русия д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР