Индийският министър на външните работи Мобашар Джавед Акбар е обвинен

...
Индийският министър на външните работи Мобашар Джавед Акбар е обвинен
Коментари Харесай

Обвиниха в сексуален тормоз външния министър на Индия

Индийският министър на външните работи Мобашар Джавед Акбар е упрекнат в полов тормоз. Няколко дами се оплакаха от Акбар, който е някогашен публицист.

Според изказванията им той е провеждал изявленията и срещи в хотелски стаи.

Журналистката Прия Рамани е една от дамите, които описаха обществено за държанието на министъра. В понеделник тя призна с пост в „ Туитър”, че неин материал във „ Воуг” от 2017 година, озаглавен – „ Ще ви пипнем някой ден”, е за Мобашар Джавед Акбар.
Още три дами упрекнаха Роналдо в обезчестяване Скандалът се разраства
В публикацията Рамани разказва по какъв начин по време на изявление за работа Акбар пиел водка и непрекъснато я молел да седне по-близо до него.

„ Значителен брой дами имат даже по-лоши истории с този див звяр, може би те ще се решат да споделят”, написа Рамани.

I began this piece with my MJ Akbar story. Never named him because he didn’t “do” anything. Lots of women have worse stories about this predator—maybe they’ll share. #ulti https://t.co/5jVU5WHHo7
— Priya Ramani (@priyaramani) October 8, 2018
След изявлението тя въпреки всичко е била назначена на работа, само че твърди, че в никакъв случай не се е оставяла да бъде уединено в стая с шефа си.

Друга журналистка – Шума Раха, също описа за сходен случай - още веднъж в хотелска стая.

„ Цялото прекарване на това да си на изявление за работа, седяща на легло в хотелска стая, последвано от покана за пиво същата вечер, беше притеснително и ме накара да се усещам некомфортно”, зяви Раха.

I must clarify, however, that he didn't actually " do " anything. But the whole experience of an interview sitting on a bed in a hotel room followed by an invitation to come over for a drink that evening, was rattling and deeply uncomfortable.
— Shuma Raha (@ShumaRaha) October 8, 2018
Акбар, който сега е в Нигерия, към момента не е коментирал обвиняванията, оповестява „ Индия Тудей”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР