Индийските спасители преустановиха усилията си да достигнат до 40 мъже,

...
Индийските спасители преустановиха усилията си да достигнат до 40 мъже,
Коментари Харесай

Индия преустановява усилията си за спасяване на работници, блокирани в тунел, поради опасения от обрушване

Индийските спасители преустановиха напъните си да доближат до 40 мъже, блокирани в сринат тунел на автомагистрала, заради опасения от нови обрушвания.

Спасителите краткотрайно преустановиха работа в петък, откакто се чу „ огромен пукащ тон “, до момента в който се опитваха да рестартират сондажна машина, сподели Националната корпорация за развиване на автомагистралите и инфраструктурата (NHIDCL).

Продължете да четете

лист от 4 детайла „ Неуспешна фантазия ": Защо Съединени американски щати упорстват палестинската власт да управлява Газа? „ Давене в личната си кръв ": Роднините на израелските жертви на Хамас към момента се търсят мир Сам Алтман е уволнен като основен изпълнителен шеф на основателя на ChatGPT Open AI Опозиционната коалиция на Тайван не съумява да избере претендент на фона на разногласия за гласоподаване завършек на списъка

Звукът сътвори „ обстановка на суматоха “ за спасителите и имаше „ огромна възможност от по-нататъшен колапс “, сподели NHIDCL.

Багерите отстраняват парчета от неделя, откакто част от строящия се тунел в северния хималайски щат Утаракханд се срути.

Спасителните старания са възпрепятствани от падащи парчета и повтарящи се повреди на сондажни машини.

Хванатите мъже са снабдени със светлина, О2, храна, вода и медикаменти извън и могат да споделят посредством уоки-токи.

Директорът на NHIDCL Аншу Маниш Халко в петък предизвести, че избавителната интервенция „ може да отнеме време “.

Тунелът от 4,5 километра (3 мили) се строи сред Силкяра и Дандалгаон, с цел да свърже индуистките светилища на Утаркаши и Ямунотри.

Проектът се счита за едно от най-амбициозните инициативи на държавното управление на индийския министър председател Нарендра Моди.

Властите не показват причина за сриването, само че районът е благоразположен към свлачища, трусове и наводнения.

Злополуките на огромни инфраструктурни строителни площадки не са необичайност в Индия.

По-рано тази година индийските управляващи изтеглиха стотици хора от домовете им в град Джошимат, който също се намира в Утаракханд, откакто постройките в региона, известен измежду поклонници и туристи, получиха пукнатини.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР