Индийски милионер плати сватбите на 261 осиротели булки, останали без

...
Индийски милионер плати сватбите на 261 осиротели булки, останали без
Коментари Харесай

Милионер плати сватбите на 261 осиротели булки

Индийски милионер заплати сватбите на 261 осиротели булки , останали без татковци, като им провежда всеобща венчавка, оповестява в. " Метро ".

Според индийските обичаи бащата е този, който би трябвало да заплати сватбата на щерка си и да предложи зестра на младоженеца. Ако родителят се е споминал, тази отговорност ляга на плещите на братята на булката. Но когато и тях ги няма, доста индийки остават без човек, който да им заплати венчавката, изключително в случай че не са от заможни фамилии и живеят в самотност.

За да промени живота на дамите с сходни ориси индийският милионер Савани Махеш от години поема разноските на булките. Така беше и при последната му всеобща женитба в град Сурат .
India
Brides from different communities pose for a group photo during a mass marriage ceremony organized by a diamond merchant, in which 261 couples took their wedding vows, on Dec. 23 in Surat.
— Deepankar Choudhury (@cdips19)

Досега благодетелят е оказал помощ на 3 172 булки, останали без татковци, да си намерят младоженец и да се венчаят съгласно локалните обичаи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР